100% eco

Turmeric Extreme 3000 - Куркума с 95% чист екстраккт от растението (60 капсули, 500 mg)

(5 от 159 ревюта)
Цена: 28.95 лв 39.95 лв
Не е наличен в момента

Описание

Продуктът е създаден по нова технология за добиване на мощен натурален екстракт от Куркума с чистота 95%

Ползи от употребата на продукта:

- Детоксикация на тялото
- Намалява болката в ставите
- Драстично повишава имунитета
- Действа като естествено противовъзпалителено средство
- Увеличава антиоксидантния капацитет на тялото
- Повишаване функцията на мозъка
- Подобрява значително еластичноста на кожата
- Регулира наднорменото тегло

Начин на употреба:

Възрастни, приемайте една (1) или две (2) капсули 3 пъти дневно като хранотелна добавка. Приемайте капсулите след хранене с голяма чаша вода. Не превишавайте 6 капсули (3000mg) на ден. Винаги се консултирайте с лекар преди да използвате тази, или която и да е хранителна добавка.

ВНИМАНИЕ:

Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмачки, деца под 18 години, лица с известни медицински състояния, трябва да се консултират с лекар, преди да използват добавката.

Продуктът е сертифициран по:

- GMP (Good Manufacturing Practices) - Това е проект на Natural Product Association (NPA, преди наричана NNFA). Целта на този сертификат е да гарантира спазването на високи изисквания към качеството на продуктите и производствения процес. Независими инспектори извършват всестранен и детайлен одит, оценявайки контрола на качеството на суровините, контрола и работата на служителите, производствено-складовата база, състоянието на хигиената, техническото оборудване и съоражения, производствените технологии и процеси, начините за съхранение на продуктите и методите за дистрибутиране на продуктите. Тази програма гарантира спазването на най-високите стандарти към производството на хранителни добавки в целия свят.

FDA (Food and Drug Administration) - най-високо ниво на сертифициране в САЩ за храни и лекарства. Този сертификат гарантира качество на продукта и се приема в над сто държави в света.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю