100% eco

Тирохърб - подобрява функцията на щитовидната жлеза

Каталожен №: 121
(5 от 286 ревюта)
Цена: 19.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

БИО ПРОДУКТ ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗЦЯЛО БЪЛГАРСКИ БИЛКИ
500 мг , 100 таблетки


Как действа продукта? 

Тирохърб е билков продукт за подобряване функцията на щитовидната жлеза. Билките, които се съдържат в Тирохърб помагат за намаляване на напрежението, изпотяването и сърцебиенето. Те улесняват нормалната функция на щитовидната жлеза и нормализирането на производството на хормони на щитовидната жлеза. Продуктът се използва за лечение на гуша, тиреотоксикоза, хипертиреоидизъм и тиреоидит на Хашимото; това облекчава неприятните усещания в областта на щитовидната жлеза и повишава метаболизма.


Дозировка: 

3 до 6 таблетки дневно след хранене, поддържащата доза е 2-3 таблетки дневно. Благоприятният ефект на Тирохърб може да се усети след третата седмица на приема. За да се постигнат постоянни резултати, трябва да се приема за дълъг период от време (най-малко 5-6 месеца).


Съставки

Ехинацея - 55 мг

Маточина - 55мг

Женско биле- 50мг

Черен орех - 45мг

Очиболец - 45мг

Валериана - 30мг

Глог - 25мг

Кафяви водорасли - 20мг

Инулин - 175мг


Продуктът не съдържа:

Изкуствени вещества
Добавена захар
Добавана сол
Нешесте
Мляко
Лакстоза
Соя
Глутен
Пшеница
Мая
Риба или каквито и да е животински продукти


Билките, които се използват в Тирохърб са с доказан произход и най-високо качество в България. Те растат в незамърсени области на България: в Родопите, Рила и Пирин.  Продуктът не съдържа консерванти, оцветители или стабилизатори.

Странични ефекти:

Тирохърб няма странични ефекти.Продуктът е на пазара от 3 години и поносимостта към него е доказано положителна. Не може да се получи предозиране с Тирохърбтой, тъй като е автентичен натурален продукт, полезен за вашето здраве. Не са наблюдавани зависимост или токсични и алергични реакции.


Ревюта (0 ревюта) Добави ревю