100% eco

Мен Пауър - подпомага сексуалната функция при импотентност

(4.8 от 92 ревюта)
Цена: 19.45 лв 24.45 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

БИО ПРОДУКТ ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ
500 мг , 100 таблетки 


Как действа продукта?

Мен Пауър е билков продукт за мъжката полова система. Препоръчва се когато количеството и подвижността на сперматозоидите е намалена и в случаите на нарушена сексуална функция (импотентност).


Дозировка: 

-3 до 6 таблетки дневно след хранене, поддържащата доза е 2 таблетки дневно. Благоприятният ефект на Ман Паур може да се усети след втората седмица на приема. За да се постигнат трайни резултати, трябва да се приема за дълъг период от време (най-малко 6 месеца).Съставки

Бабини зъби - 75 мг

Епимедиум - 70мг

сибирски женшен - 50мг

Глог - 40мг

Сминдух - 35мг

магарешки бодил - 35мг

Люта чушка - 10мг

Черен пипер - 10мг

Инулин - 175мг


Продуктът не съдържа:


Изкуствени вещества
Добавена захар 
Добавана сол
Нешесте
Мляко
Лакстоза
Соя
Глутен
Пшеница
Мая
Риба или каквито и да е животински продукти
     

Билките, които се използват в Ман Паур са с доказан произход и най-високо качество в България. Те растат в незамърсени области на България: в Родопите, на Балканите, Рила и Пирин. Те са лесни за използване от всеки пациент. Продуктът не съдържа консерванти, оцветители или стабилизатори.

Странични ефекти:

Ман Паур няма странични ефекти. Продуктът е на пазара от 5 години и поносимостта към него е доказано положителна. Не може да се получи предозиране с Ман Паур той е безвреден, тъй като е автентичен натурален продукт, полезен за вашето здраве. Не са наблюдавани зависимост или токсични и алергични реакции.


Ревюта (0 ревюта) Добави ревю