100% eco

Хербаслим - за сваляне на излишните килограми. Супер ефикасна билкова формула!

Каталожен №:
Цена: 17.45 лв 24.95 лв

Описание

БИО ПРОДУКТ ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗЦЯЛО БЪЛГАРСКИ БИЛКИ
500 мг , 120 таблетки 

Как действа продукта?: 

Хербаслим е природен продукт, който помага за намаляване на наднорменото тегло, докато се постигне оптимален диапазон. Той съдържа фибри, които осигуряват усещане за пълнота, като по този начин естествено подтиска апетита и чувството на глад. Хербаслим помага за регулиране на мастната обмяна и ускорява процесите на разграждане на мазнините.


Дозировка: 

- 2 таблетки 3 пъти дневно 30 минути преди хранене. Благоприятният ефект на Хербаслим може да се усети след първата седмица от лечението. За да се постигнат постоянни резултати, трябва да се приема за дълъг период от време (най-малко 4-6 месеца), като е препоръчително за се приема поддържаща доза от 1 таблетка 3 пъти дневно.

Съставки: 

Люта чушка, Коприва, Гръмотрън, Глухарче, Канела, Черен пипер, Листа Сена, Хибискус и др.

Продуктът не съдържа:
Изкуствени вещества
Добавена захар 
Добавана сол
Нешесте
Мляко
Лакстоза
Соя
Глутен
Пшеница
Мая
Риба или каквито и да е животински продукти
                                                     

 

Билките, които се използват в Хербаслим са с доказан произход и най-високо качество в България. Те растат в незамърсени области на България: в Родопите, на Балканите, Рила и Пирин. Те са лесни за използване от всеки пациент Продуктът не съдържа консерванти, оцветители или стабилизатори.

Странични ефекти?: 

Хербаслим няма странични ефекти.Продуктът е на пазара от 5 години и поносимостта към него е доказано положителна. Не може да се получи предозиране с Хербаслим, той е безвреден, тъй като е автентичен натурален продукт, полезен за вашето здраве. Не причинява зависимост или токсични и алергични реакции. Продуктът не се препоръчва за лица под 18 години, както и за бременни и кърмещи жени!

>>>ВАЖНО<<<:

- Ако губите от теглото си над 500 грама дневно, намалете дозата!
- Пийте над 10 чаши вода дневно, за да худратирате организма си и изхвърляте вече разградените мазнини!
- Ако не се движите вообще през деня, както и не се храните здравословно по време на приема на продукта, не очаквайте от Хербаслим чудеса!