100% eco

BioBran MGN-3 - Мощен имуно стимулатор (Оригинален Японски Продукт) - 30 сашета

(5 от 48 ревюта)
Цена: 229 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

BioBran MGN-3 е естествена хранителна добавка, произвеждана от оризови трици и ензими от гъбата шитаке, за който е клинично доказано, че значително повишава активността на имунната система без никакви странични ефекти.

Една опаковка съдържа 30 броя сашета на цена от 229 лева. (Виж цената в Amazon.com)

Начин на приемане:
За нормалното подържане на тялото или при профилактиктична терапия, се препоръчва прием от 1000mg (4 таблетки / 1 саше) на ден в продължение от 1 до 3 месеца. Желателно е да се приложи няколко пъти през период от 6 месеца.
При по-сериозен имунен дефицит и за бързо възстановяване се препоръчва 2000mg дневно (8 таблетки / 2 сашета). Тези, които се нуждаят от оптимална подкрепа на имунната система, свързано предимно с лечение на рак, ХИВ инфекции, хепатит и др. поемат 2000-3000mg (8-12 таблетки / 2-3 сашета) на ден в продължение на 3 месеца (1000mg със всяко хранене) и след подобряване на състоянието дозата може да бъде намалена.
При тези случаи НК клетъчната активност или реалният ефект от приема обикновено достига своя максимум около 2-3 месеца след приемането на първите по-големи дози, след което може да се поддържа с по-малки. Скоростта, при която този максимум се постига зависи от количеството приемано всеки ден.Препоръчително е Biobran да се приема след хранене (в идеалния случай 30 минути по-късно) и по-големите дневни дози трябва да бъдат разпределени на три части, които да се вземат със закуската, обяда и вечерята.
ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ ПРИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПРОДУКТА ДА СЕ ПРИЕМА ТРИ ПЪТИ НА ДЕН.

Има ли Biobran някаква токсичност или странични ефекти ?

Biobran MGN-3 е един от най-безопасните добавки на пазара днес с клиничен опит от близо 15 години. Той е нетоксичен (LD50> 36.0g/kg) и се понася добре. Нещо повече, той не разполага с неприятен вкус и мирис, което го прави лесна за приемане хранителна добавка.

Съединението Biobran arabinoxylan е естествен продукт, който няма нежелани странични ефекти или токсичност, като това е потвърдено чрез кръвни тестове и изследвания на функцията на черния дроб и бъбреците на хората, които са приемали високи дози от добавката в продължение на няколко месеца. Очевидно единственото противопоказание е, че като имуностимулатор способен да подсили слаба имунна система, не трябва да бъде приеман съвместно с лекарства, които са специално за подтискане на имунната система.

Въпреки че ензими от гъби се използват при производството на Biobran, няма никакво гъбно съдържание в крайния продукт, което означава, че почти всички хора с гъбена непоносимост ще са в състояние да го приемат без риск от алергични реакции. Тази добавка е сертифицирано от Японската асоциация за здравословни храни и хранителни добавки, и покрива строгите стандарти за оценяване, определени под ръководството на Министерството на здравеопазването и социалните грижи.Въведение

BioBran MGN-3 е разработен през 1992 г. от Хироаки Маеда, ръководител на дирекция “Научни изследвания и развитие в Daiwa Pharmaceutical Ltd. в Токио. За Маеда представлява интерес откриването на естествени фитохранителни разтвори приложими за човешкото здраве. В края на 1980-те той насочва вниманието си към полизахариди, за които е известно, че подсилват реакциите на имунната система. След това работейки заедно с Daiwa Pharmaceutical, ръководена от Ясуо Ниномия и Мамадух Гьонеум – професор по имунология в Drew University of Medicine and Science в Лос Анджелис, Маеда впоследствие разработва комплекс от полизахариди с къси вериги (основно арабиноксилан и други полуцелулози), които той нарича BioBran МГН-3 (M – Маеда, G – Гьонеум, Н – Ниномия, 3 -продукт трето поколение). Малки количества от това хранително базирано съединение, което е направено от разлагане на оризови трици, като се използват ензими от гъби шитаке е клинично доказано, че стимулира имунната система, когато се приема като хранителна добавка.


В проучването на продукта участват 27 раково-болни пациенти – 18 с различни видове злокачествени тумори: седем с рак на гърдата; седем с рак на простатата; осем с множествена миелома, три с левкемия и два с рак на шийката на матката. Още веднъж на пациентите са давани 3 грама BioBran MGN-3 дневно като допълнение към техните конвенционални лечения. Отново, НК клетъчна активност е измерена с помощта на 51Cr освобождаващ тест използвайки K562 ракови клетки като цел. В рамките само на две седмици, НК клетъчна активност се е увеличил значително:

Рак на гърдата – увеличение от 154% до 332%;

Рак на простатата – увеличение от 174% до 385%;

Множествена миелома – увеличение от 100% до 214%;

Левкемия – увеличение от 100% до 214%;

Рак на шийката на матката – увеличение от 100% до 275%.

Това е необичайно, тъй като по-голямата част от пациентите имат много ниски нива на НК клетъчна активност – базово 18 което само по себе си е рисков фактор за онкологични заболявания или метастази освен отрицателния предсказващ индикатор (което показва, че BioBran MGN-3 може да бъде полезен за здрави хора или за тези с риск от заболяване като превантивна добвака). Това увеличение в НК клетъчната активност продължава и е поддържано в продължение на пет години с постоянно приемане – индикация за липсата на свръхпретоварване на организма при BioBran MGN-3.

По-скорошни проучвания показват също увеличение на НК клетъчната активност и имунологичната функция; всичко това е много добре, но води ли това до действителни клинични подобрения? Гьонеум твърди, че клиничните данни, събрани до този момент показват, че приемането на BioBran MGN-3 е свръзано с намаляването на туморните маркери и други патологични показатели, което е довело до дългосрочно стабилизиране или ремисия на заболяването в повечето случаи (> 85%). Пълните клинични данни за всички пациенти, лекувани от 1995 г. насам, включително хематологични и патологични отчети, както и честотата на ремисия и продължителността на оцеляване в момента се събират и анализират. В това време голям брой ключови изследвания служат като индикация, че ще си струва много повече изследвания да бъдат проведени в тази област.

Гьонеум подчертава, че въпреки че BioBran MGN-3 е полезно допълнение към конвенционалното лечение, не е негов заместник. Конвенционални лечения са в състояние да намалят значително броя на раковите клетки в тялото, било чрез хирургия, химиотерапия или лъчетерапия – процес, наречен debulking / разреждане. Както Гьонеум казва, “MGN-3 не може и не трябва да заменя debulking / разреждаща терапията, особено при случаи на напреднали злокачествени заболявания. В тези случаи, дори и при изключително активна реакция на имунната система тя лесно може да бъде претоварена от огромния брой налични ракови клетки към този момент. Вместо това, аз препоръчвам на пациенти със солидни тумори да започнат MGN-3 имунотерапия едновременно с, или веднага след debulking / разреждащи терапии. С тази стратегия ние имаме най-добрия шанс за спечелване на това, което се превръща във война на цифрите”. Въпреки това, тъй като повечето цитотоксичните терапии са имуносупресивни сами по себе си, всички ракови клетки останали след лечението по същество са незасегнати от имунната система, поради което често ремисиите са краткосрочни.

Също така е важно да се вземе под внимание качеството на живот на пациента. Повечето документи на Гьонеум и много от ключовите изследвания показват, че нееднократно BioBran MGN-3 значително повишава качеството на живот (КНЖ) при пациенти с нисък имунитет. Това подобрение на качеството на живот е най-очевидното при пациенти на стандартнии лечения като химиотерапия и лъчетерапия, които са известни с предизвикването на странични ефекти като силно гадене, слабост, загуба на коса и общо лошо здравословно състояние. BioBran MGN-3 е в състояние да помогне за намаляване на някои от тези нежелани ефекти, чрез подсилване на имунната система.

Пример 1 – рак на стомаха

През март 1996 г., 53-годишна пациентка е бил диагностицирана с рак на стомаха в напреднал стадий със няколко метастази.

Направена е коремна операция, но когато лекарите отворили корема установили, че нямало какво да се направи тъй като туморите са твърде многобройни и разпрострени за да се отстранят. Химиотерапия е предложена и отхвърлена впоследствие, защото не би било много ефективно лечение в тази ситуация.

Малко след това пациентът започнал приема на 3 грама BioBran MGN-3 дневно. В рамките на една седмица апетита, който бил изчезнал, започнал да се връща и тя вече имала достатъчно енергия, за да се разхожда около къщата. През следващите шест месеца, тя посещавала болницата веднъж седмично за контролни прегледи и рентгенови снимки. В края на този период рентгеновите и снимки показват значително намаление на туморната сянка и е договорена нова операция. Тази път операцияте е успешна заради значителното намаление на туморите, като това е първият случай при който докторите виждат такова значително възстановяване.

Пример 2 – рак на белия дроб

67-годишен мъж е бил диагностициран през август 1996 година с рак на белия дроб (squamous клетъчен карцином) и туберкулоза (Mycobacterium tuberculosis). След лечение на туберкулозата, по-ниската половина на десния му дроб е отрязана при отстраняването на тумора. Пациентът напуска болницата през януари 1997 г. след лъчева терапия. Въпреки това, през юни, той се консултира с лекаря отново заради оплаквания от болки в дясната му гърдата, и е установено, че тумора се е разпространил в ребрата на дясната гърда и в костите на цялото тяло От юли трайно-приложим морфин е бил прилаган като аналгетик, тъй като това е всичко което лекарите могат да направят. Междувременно в края на май 1997 г. прилагането на BioBran MGN-3 е започнало с по 3 грама на ден. Туморния маркер ICPP, който първоначално е бил 16.8ng/ml, е намален до 6.7ng/ml до юни следващата година. НК клетъчна активност, която е много ниска – 9%, когато болестта се появила, постепенно се увеличава до здравословно ниво.

Пример 3 – рак на простатата

60-годишен мъж с рак на простатата, диагностицирана през 1994 г. не е можел да бъде опериран поради умерена аортна стеноза и несклонноста за лъчева терапия като дългосрочната прогноза при това лечение в това му състояние е много лоша. Той е поставен на хормонална терапия, за да се направи опит за контрол върху разпространението на рака. Пациентът започва приемането на BioBran MGN-3 по 3 грама на ден през месец април, а до октомври деветте направени биопсии показали отрицателен резултат – ракa е в ремисия. Хормоналната терапия е спряна през октомври. От тогава НК клетъчната активност и здравето на пациената се запазват високи.

Пример 4 – рак на гърдата

44-годишна жена е с диагноза рак на гърдата през декември 1994 година. Тя е оперирана и се подлага на химиотерапия, след което базисното ниво на нейната НК клетъчна активност е 39,9%, смятано от май 1995 година. Един месец след започване на терапия с BioBran MGN-3, то е било вече 48,9%. До октомври 1995 се е покачило на 83,5%. Оттогава това ниво се е запазило и всички последващи мамограми не са показали признаци на влошаване.

Пример 5 – рак на гърдата

50-годишна жена с рак на гърдата, лекувана с операция и химиотерапия, е работила като рентгенов техник и и е поставена диагноза рак гърдата през март 1991 година. Подложена е на конвенционална терапия. Една година по-късно туморният и маркер за рак на гърдата е 3.4, и НК клетъчната активност е изключително ниска – 5%. Започва приемането на BioBran MGN-3, както в рамките на седем месеца нейното CEA ниво намалява до 1,7. Два месеца по-късно НК клетъчната активност е 58%, десетократно увеличение от предишното ниво. Тя продължава да взима BioBran и имунната и функция остава нормална. Последващи мамограми показват, че тя няма рак.

Пример 6 – множествена миелома

56-годишен мъж с множествена миелома (ММ) е лекуван с лъчева и химиотерапия. Той има анамнеза за тютюнопушене и пиене и е диагностициран с рак през лятото на 1994 година. Данните от клиничните изследвания показват, че Бенз-Джоунс протеинът (BJP), маркер за множествена миелома за 24 часа е 934mg дневно. Лумбални рентгенови снимки показват костен дефицит в цялото му тяло и няколко потиснати костни фрактури на лумбалните прешлени. Пациентът изпитва сериозни лумбални болки вследствие на болестта. Той е подложен на радиационно облъчване от 3000R след химиотерапия, по което време започва да приема 3 грама BioBran MGN-3 на ден. След две седмици базовото ниво на НК клетъчна активност се е увеличило от 20% до 71%, където е задържано. Неговата BJP стойност също намалена от 934mg на ден, до 0mg на ден. Пациентът е в пълна ремисия през последните пет години и в момента е на работа.

Заключения

BioBran MGN-3 със сигурност е ефективен и безопасен имуномодулатор с впечатляващи резултати постиганати за малкото време от което е на разположение. Мамадох Гьонеум ръководител катедра имунология на Charles Drew University of Medicine and Science е описал BioBran като най-ефективният имуномодулатор който е срещал, като той бързо се превръща във водеща хранителна добавка за подсилване на имунната система в целия свят.

Многото публикувани проучвания са показали, че BioBran MGN-3 е в състояние да повиши значително физиологичните параметри на имунната система – като НК клетъчна активност, активност на T и Б клетките, TNF-K и IFN-3 производството.Ревюта (0 ревюта) Добави ревю