100% eco

Зеленоуста мида - най-добрата грижа за ставите - 500 мг, 60 капсули

(5 от 19 ревюта)
Цена: 25.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Зеленоустата мида се среща във водите на Нова Зеландия. Тя е богата на минерали, аминокиселини, гликопротеини, както и на омега 3 мастни киселини. Векове наред в родината си е тачена като естествено средство за облекчаване на ставните болки. Обект на обширни изследвания в цял свят тази мида става през 80-те години на миналия век, когато учените публикуват впечатляващи резултати на пациенти, приемащи добавки със зеленоуста мида.

За какво помага добавката?


⦁Подобряване на ставната функция и подвижността
⦁Намаляване болката при остероартрит
⦁Насърчаване развитието на хрущяла

Проучване, направено през 2003 година категорично установява, че след 4 седмичен прием на екстракт от зеленоуста мида 53% от участниците имат значително намаляване на болките и подобряване на ставната функция и подвижността. След 8 седмици този процент нараства до впечатляващите 80%! При това липсват каквито и да било странични ефекти.

⦁Грижа за червата – Съединенията, съдържащи се в екстракта от зеленоуста мида имат положително влияние и върху здравето на червата. Доказано е, че те „хранят“ приятелските бактерии, намиращи се в храносмилателната ни система и предпазват от появата на чревни възпаления.
⦁Астма: Добавките имат благоприятен ефект и при хората, страдащи от астма. Четири седмици след започване приема на добавките се наблюдава значително намаляване на хриповете през деня и цялостно подобрение на дихателната функция.

Състав на капсулите
:

Прах от зеленоуста мида, желатин прозрачен, кафяво оризово брашно, магнезиев стеарат.

Дозировка:


По 1 капсула два пъти дневно.

Безопасни ли са добавките?


Липсват данни за странични ефекти, причинени от добавките.
Продуктът е напълно натурален и се комбинира успешно с назначена медикаментозна терапия.
Да се избягва от лица, приемащи лекарства за разреждане на кръвта.

Произведено във Великобритания

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю