100% eco

Зелено кафе за отслабване 1000 мг, 60 капсули

(4.8 от 24 ревюта)
Цена: 20.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Екстрактът от зелено кафе е една от добавките, които могат да ни помогнат да се преборим с наднорменото тегло. Извлича се от непечени зърна кафе (които са зелени) и за разлика от печените такива е с високо съдържание на хлорогенна киселина - веществото, отговорно за отслабването (в процеса на печене голяма част от хлорогенна киселина се губи).

Как зеленото кафе помага за намаляване на теглото?

Заслугата е на хлорогенна киселина, която спомага за намаляване на апетита, ускоряване на метаболизма и подобряване функцията на хормона, който изгаря мазнините – адипонектин. Изследване, направено сред 30 мъже и жени с наднормено тегло показва, че само чрез добавяне на екстракт от зелено кафе (без спазване на диета и увеличаване на физическата активност), групата е успяла да се лиши средно с 9,6 % от теглото си за 12 седмици.
Друго изследване сравнява ефекта на отслабването при хора, приемащи екстракт от зелено кафе и такива, които разчитат на силата на черното кафе. Оказва се, че участниците, доверили се на добавката са изгубили средно 3,1 килограма повече тегло в сравнение с другите.

Предимства на добавката:


⦁100% натурални
⦁Концентрирана формула
⦁Произведени и тествани във Великобритания

Има ли други ползи за организма?


⦁Предпазва от диабет и сърдечни проблеми
⦁Намалява кръвното налягане
⦁Регулира кръвната захар

Съдържание:


Екстракт от зелено кафено зърно (40: 1) 40 mg, осигуряващ 1000 mg на капсула; микрокристална целулоза; магнезиев стеарат; желатинова капсула.

Препоръчителен прием:


1-2 капсули дневно.
Придържането към балансиран режим на хранене в комбинация с умерена физическа активност би засилила ефекта на добавката в процеса на отслабване.

Произведено във Великобритания

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю