100% eco

Здраве за очите: Лутеин 50 мг + Витамин В2 - 60 таблетки

(4.8 от 11 ревюта)
Цена: 25.45 лв
Не е наличен в момента

Описание

Лутеинът е един от двата основни каротеноиди, открити като цветен пигмент в човешкото око (макула и ретина). Той функционира като светлинен филтър, предпазващ тъканите на очите от увреждане на слънчевата светлина.Известен като „витамин за очите“ лутеинът oбикновено се приема през устата, за да се предотврати очни заболявания. Основната роля на Витамин В2 пък е да поддържа здравословно състояние на очите, кожата, косата и ноктите. Съчетани помежду си лутеин и Витамин В2 се превръщат в най-ефективната добавка, която се грижи по естествен начин за очите.

Ползи от добавката:


⦁Поддържа здравето на очите – Богати на антиоксиданти, добавките поддържат здравето на очите, предпазвайки ги от вредното въздействие на компютърния екран, смартфона, телевизора, изкуственото осветление, нощното шофиране и др.
⦁Намалява риска от прогресия на макулна дегенерация – Обикновено макулната дегенерация е свързана с възрастта. Около 30% от хората над 65-годишна възраст страдат от това заболяване, което започва със замъглено зрение и ако не бъдат взети мерки се стига до пълна загуба на централното зрение. Освен че намаляват риска от развитие на тази болест, добавките имат положителен ефект и при вече диагностицирани хора. При тях основният принос на капсулите е, че не позволяват на болестта да прогресира, т.е на състоянието не се влошава.
⦁Подобрява зрението при катаракта – Продуктът е с доказано положителен ефект при хора, които страдат от катаракта. Помага за по-бързото възстановяване след операция от катаракта.
⦁Превенция на ретинопатия
⦁При зачервяване на очите и сълзене
⦁При уморени очи


Състав на капсулите:


Лутеин 50 mg (извлечен от цветовете на невен), Витамин В2 (рибофлавин) 140 msg, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза.

Указания за употреба:


От 1 до 2 капсули дневно.
Продуктът няма странични действия и може да се ползва за изключително дълъг период от време.

Произведено във Великобритания


Ревюта (0 ревюта) Добави ревю