100% eco

Витамин D3 10 000 IU – за силен имунитет, здрави кости и зъби 60 капсули

(5 от 69 ревюта)
Цена: 15.95 лв 19.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Познат като „витамин на слънцето“ (тъй като се произвежда от кожата, в отговор на слънчевите лъчи), витамин D е от съществено значение за няколко много важни функции на тялото. Той регулира абсорбцията на калций и фосфор, засилва имунната система, грижи се за правилното развитие на костите и зъбите. Недостигът му е факт при над един милиард души в световен мащаб. За щастие, дефицитът на витамин D се коригира лесно. Освен чрез слънцето, този важен витамин можем да си набавим и чрез хранителната добавка Organic European Garden.

Ползи от добавката: 

⦁ Засилва имунитета
– Засилва по естествен начин имунитета, помага на организма да се пребори с вирусите и бактериите. Намалява риска от развитие на грип, настинки и инфекции на дихателните пътища като бронхит и пневмония.

⦁ Бори се с хроничната умора, стреса и депресията
– Добавката елиминира симптомите на хронична умора, стрес и главоболие. Намалява риска от развитие на депресия. Подходяща е за хора с напрегнато ежедневие.

⦁ Поддържа здравето на костите
– Витамин D подобрява усвояването на калция и фософора, които са от изключителна важност за правилното развитие на костите. Липсата на достатъчно количество от този витамин е сред основните причини за често срещаната болка в кръста, от която страдат мнозина.

⦁ Подобрява костната плътност –
С напредването на възрастта е необходимо да се приемат адекватни дози витамин D, тъй като това е витаминът, който има решаваща роля в процеса за запазване на костната плътност.

⦁ За здрави зъби
– Недостигът на витамин D прави зъбите податливи към развитие на кариеси.

⦁ Предотвратява косопада
– Косопадът (особено при жените) често се свързва с липсата на този витамин.

⦁ Помагат за по-бързото зарастване на рани
– Добавката увеличава производството на съединения, които са от решаващо значение за по-бързото зарастване на рани и възстановяването на кожата.


Състав на таблетката:


Витамин D 10 000iu (холекалциферол), слънчогледово масло, желатинова капсула, глицерол, вода.


Начин на употреба:
1 капсула дневно.

Продуктът няма странични действия и може да бъде приеман за дълъг период от време.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю