100% eco

Веинтол - при разширени вени, възпаления на вените, флебит и при уморени и тежки крака - 50 мг, 100 таблетки

(4 от 12 ревюта)
Цена: 12.65 лв 16.75 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

БИО ПРОДУКТ ПРОИЗВЕДЕН В БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗЦЯЛО БЪЛГАРСКИ БИЛКИ
500 мг , 100 таблетки

Как действа продукта?


Веинтол е билков продукт за лечение на заболявания на венозните кръвоносни съдове. Той подобрява притока на кръв към крайниците и регулира тонуса на кръвоносните съдове. Премахва дискомфорт като тежест, напрежение и умора в краката. Веинтол се използва за лечение на разширени вени, възпаления на вените, флебит, тромбофлебит, както и при уморени и тежки крака.

Как и защо е създаден Веинтол?


Разширените вени са причинени от дисфункция на черния дроб и лоша циркулация на кръвта и телесните течности. Разширените вени трябва да се лекуват заедно с черния дроб, за да има положителни резултати. Много пациенти не са запознати с чернодробния си проблем, тъй като чернодробната дисфункция рядко е свързана с болка или сериозни дискомфорти. Веинтол не е просто комбинация от билки за лечение на разширени вени, но е специална смес от билки за лечение на черния дроб, вените и периферния кръвен поток. Най-удобният период за приемане на Веинтол е лятото, тъй като дискомфортът във вените на краката обикновено се предизвиква от повишаването на температурата през лятото.

Дозиране:


От 3 до 6 таблетки дневно след хранене, поддържащата доза е 4 таблетки на ден. Благоприятният ефект на Веинтол може да се почувства след 2-рата седмица от лечението.

Съставки:


Глог 45 mg
Коприва 40mg
Конски кестен 35 mg
Лозови листа 35 mg
Здравец 35 mg
Лайка 25 mg
Сена оставя 20 mg
Шипка 20 mg
Гръмотрън 20 mg
Глухарче 15mg
Орехови листа 15 mg
Невен 10mg
Магарешки трън 10 mg
Инулин 175 mg

Продуктът не съдържа:


Изкуствени вещества
Добавена захар
Добавана сол
Нешесте
Мляко
Лакстоза
Соя
Глутен
Пшеница
Мая
Риба или каквито и да е животински продукти

Билките, които се използват във Веинтол са с доказан произход и най-високо качество в България. Те растат в незамърсени области на България: в Родопите, на Балканите, Рила и Пирин. Те са лесни за използване от всеки пациент. Продуктът не съдържа консерванти, оцветители или стабилизатори.

Странични ефекти:


Веинтол няма странични ефекти.Продуктът е на пазара от 3 години и поносимостта към него е доказано положителна. Не може да се получи предозиране с Веинтол, той е безвреден, тъй като е автентичен натурален продукт, полезен за вашето здраве. Не причинява зависимост или алергични реакции.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю