100% eco

Силно ефективен билков мехлем против всички видове хемороиди и фисури! Произведен в България!

(5 от 37 ревюта)
Цена: 22.95 лв
Не е наличен в момента

Описание

Хеморрел - мехлем
УНИКАЛЕН И РАЗЛИЧЕН ПРОДУКТ СРЕЩИ ХЕМОРОИДИ И ФИСУЛИ!

Хеморрел е високо ефективен, изцяло природен продукт на билкова основа, без аналог, за бързо облекчаване, лечение и профилактика при всички видове хемороиди и фисури. 100% натурален мехлем с незабавно действие.
Хеморрел Ви помага да избегнете хирургическа интервенция.

Хеморрел възстановява бързо и ефикасно увредените тъкани. При хемороиди - стените на хемороидалния плексус или кръвоносните съдове в долната част на ректума. Мехлема действа при външни и вътрешни хемороиди от всички стадии на заболяването. Деформираната тъкан се връща в нормално състояние и се прибира. Бързо облекчава болезнените усещания, преустановява възпалителните процеси.
Не губете време и пари, забравете хемороидите - Поръчайте Сега!


Изцяло натурален!
Комплексът дава осезаем уникален резултат още след първата употреба.
Натуралния състав позволява използване при бременност и кърмене, също така способства за по-лесното усвояване от тъканите, което води до постигане на по-бързи и трайни резултати.Хеморрел не съдържа изкуствени оцветители, петролни продукти, консерванти, ланолин, аромати, химикали и парабени. Без кортикостероиди и анестетици.
Хеморрел произхожда от стара семейна рецепта.

Състав:
Екстракт от Lillium Candidum, зехтин, пчелен восък.

Защо Хеморрел?
Действа незабавно и ефективно!Хеморрел въздейства директно върху проблема и го отстранява! Само Хеморрел Ви помага да избегнете инвазивните методи на традиционната медицина по отстраняване на хемороиди, струващи ценно време, неудобство, и не на последно място – немалко пари. Повечето алтернативни продукти третират само симптомите. Продуктите за перорален прием не предлагат сигурно действие, а резултатите от тяхната употреба са осезаеми след дълъг период на прием.Хеморрел Ви връща в нормалното ежедневие бързо и лесно!

Подходящ при:
• вътрешни и външни хемороиди от всички стадии
• фисури
• анални рагади
• криптити
• проктити
• след операция на хемороиди и фисури – за по-бързо възстановяване
• бременност и кърмене - мехлема е с нулева токсичност


Химичен съставЕсенциалното масло, извлечено от цветя на Бял крем е богато на ванилин pi-hydroxy-m-ethoxytoluene, pi-cresol, linalol, terpineol, фенилетил алкохол и неговите естери, като оцетна, палмитинова, бензоена, пропионова и канелени киселини (Council of Europe, 2001).
Цветовете също съдържат флавоноиди (кемпферол и нейните производни), lilaline, jatrophine и каротеноиди (Peris, J.B., 2001).
Луковиците съдържат нишесте, разтворими полизахариди, фитостероли (Gruenwald, J., 1998), pyrrolic алкалоиди, аминокиселини, такива като гама-метилен глутаминова киселина и танини (Council of Europe, 2001). 2-гама метилен глутаминова киселина може да бъде намерена в скилитките на луковицата. По време на цъфтеж луковиците и корените съдържат остатъчни количества от последно споменатата киселина, заедно с лактон производното и - алфа-метилен-бутиролактон и минерални соли, следи от бор. Нови сапонини от видовете спиростанолови и фуростанолови са били идентифицирани в луковици на Lillium Candidum (Mimaki, Y., 1999).
Опаковка:Хеморрел мехлем се предлага в буркан от 20гр., защитен с холограмен стикер, в картонена кутия със запазен дизайн.

Начин на употреба на Хеморрел:
Прилага се външно и вътрешно, като засегнатите участъци се намазват обилно.
При хемороиди и фисури - количество около 2-3 грама се поставя в края на аналния канал, един или два пъти дневно, след изхождане. Важно е да не се преустановява употребата при изчезване на симптомите, продължете да ползвате още 7-10 дни за постигане на траен ефект.
Хемороидите биват два вида - вътрешни и външни. Обилното намазване с мехлема на засегнатите участъци е задължително и в двата случая.
При външните хемороиди това се постига по-лесно поради факта, че те се установяват лесно с напипване. При вътрешните доставяме количество приблизително с големината на грахово зърно в аналния отвор.
Ако след употреба на мехлема имаме дефекация (ходене по голяма нужда) е необходима повторна апликация.Препоръчително е посещението при лекар проктолог или интернист за поставяне на диагноза.

Цена: 22.95Ревюта (0 ревюта) Добави ревю