100% eco

Органично кокосово масло за отслабване 1000 мг, 60 капсули

(5 от 42 ревюта)
Цена: 25.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Кокосовото масло съдържа уникална комбинация от мастни киселини с мощно въздействие върху метаболизма. Независими проучвания доказват, че добавено към диетата, кокосовото масло спомага за загубата на мазнини, включително и тези около корема и талията.

На какво се дължи ефекта на отслабването?

Ключът към ефекта на кокосовото масло при отслабването е във вида на мастните киселини. Докато повечето храни съдържат предимно дълговерижни мастни киселини, кокосовото масло се състои от мастни киселини със средна верига, които се метаболизират по различен начин от повечето други мазнини.Те се изпращат направо в черния дроб от храносмилателния тракт, където или се използват за енергия веднага, или се превръщат в кетонови тела.Тези мазнини са изключително полезни за хората, спазващи кетогенни режими, тъй като повишават нивата на кетони и в същото време се позволява прием на по-голямо количество въглехидрати.

Ползи от добавката:

⦁Засилват метаболизма и помагат за изгарянето на калории – Добавките стимулират обмяната на веществата по естествен начин и карат организма да гори калории дори в покой.
⦁Намаляват апетита –За да усетите това им действие, добавките трябва да се приемат 20-30 минути преди хранене. Приемайки ги сутрин на гладно, след няколко седмици е много вероятно да започнете да пропускате закуската.
⦁Елиминира мазнините около корема – Проучванията са категорични – кокосовото масло е единствената мазнина, която помага за елиминиране на мазнините в коремната област. Видимите резултати са налични след по-малко от месец.
⦁Благоприятно действие върху щитовидната жлеза
⦁Засилва имунитета
⦁Поддържа кожата здрава и еластична
⦁Заздравява косата и ноктите

Състав:

Органично Virgin кокосово масло 1000mg, желатин, глицерин, титанов диоксид, пречистена вода.

Дозиране:

От 1 до 3 капсули дневно.

Кога да очаквам резултати?

Благоприятното въздействие на добавките ще усетите още след първата седмица. След около 30 дни, резултатите ще бъдат видими и за околните. Продуктът може да се комбинира с различни хранителни режими.

Произведено във Великобритания

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю