100% eco

Морски колаген против стареене - 400 мг, 60 капсули

(5 от 24 ревюта)
Цена: 20.95 лв 24.65 лв
Не е наличен в момента

Описание

Знаете ли, че с напредването на възрастта, способността на организма да произвежда нов колаген намалява, а съществуващият започва да се разгражда? Загубата на колаген е причината за поява на първите проблеми с кожата, костите и ставите. Освен това е пряко свързана и с отслабване на имунната система, повишаване риска от хронични заболявания и поява на храносмилателни проблеми. Добрата новина е, че можем да си набавим липсващия колаген с хранителни добавки.

Защо морски колаген?


От всички видове колаген, най-ефективно в организма се абсорбира морският колаген. Той съдържа 18 аминокиселини, а онова, което го отличава е изключително високото съдържание на глицин, пролин и хидроксипролин. Това са аминокиселини, които е трудно да се намерят в значими количества на друго място. В същото време те са ключови градивни елементи на кожния колаген, сухожилията и връзките. Доказано е също така, че укрепват имунитета и намаляват възпаленията.

Предимства на морския колаген:
 

Забавя стареенето
Намалява бръчките, заздравява кожата, косата и ноктите: Морският колаген предпазва кожата от стареене. Подобрява еластичността и хидратацията, спомага за намаляване на бръчките и предпазва      от вредните ефекти на UV лъчите. Косата и ноктите също „оживяват“.
Поддържа костите здрави: Съдържащите се в морския колаген пептиди помагат за усвояването на калция и други минерали, които са от съществено значение за здравината на костите.
Намалява възпалението и помага при болки в ставите – Елиминира ставните болки, които най-често са свързани със стареенето и намалява риска от влошаване на ставите.
Стабилизира кръвната захар – Глицинът, съдържащ се в морския колаген помага за балансиране на нивата на кръвната захар.
Засилва метаболизма
Укрепва щитовидната жлеза
Подобрява заздравяването на рани и намалява белезите
Намалява риска от появата на сърдечни заболявания

Какво представлява морският колаген?


Това е 100% чист колаген, произведен във Великобритания. Всяка капсула съдържа 400 мг от колаген Тип 1.

Дозировка:


От 1 до 3 таблетки дневно един час преди и след хранене.

Кога да очаквам резултати?


За да има видим ефект от приема на добавките е необходимо колагенът да се натрупа в организма. Положителното му въздействие ще усетите още след първата седмица, но за най-забележими резултати приемът трябва да продължи 8-9 седмици.

Произведено във Великобритания

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю