100% eco

Масло от мента при храносмилателни проблеми - 150 мг, 60 таблетки

(4.8 от 29 ревюта)
Цена: 16.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Хранителните добавки, съдържащи масло от мента са един от най-ефективните и в същото време безопасен начин за справяне с храносмилателните проблеми. Таблетките са произведени във Великобритания и за разлика от много други продукти, в които съдържанието на ментовия екстракт е едва 50 мг, в нашите таблетки, той е 150 мг., което означава, че една капсула дневно е напълно достатъчна за постигане на максимален ефект.

Ползи от добавката:


⦁Помага при симптом на раздразненото дебело черво
⦁Помага при лошо храносмилане
⦁Облекчава симптомите на гадене и повръщане
⦁При киселини и киселинен рефлукс – подходящи са за прием след консумация на пикантни храни.
⦁При коремни спазми, подуване на корема и газове
⦁При главоболие - Тъй като ментата действа като мускулен релаксант и обезболяващо, тя може да намали някои видове главоболие, включително и мигрена.
⦁Намалява умората и повишава енергията ⦁Облекчава менструалните болки
⦁Подобрява на съня

Сред другите не толкова популярни ползи на ментово масло са намаляване на апетита, както и облекчаване на някои от симптомите на сезонна алергия като кихане и сърбеж в носа. Ментата ефективно се бори и с няколко вида бактерии, включително ешерихия коли, салмонела,листерия, стафилококи.

Капсули или чай?


Приготвеният в домашни условия чай от мента няма да ви навреди, но и няма да помогне значително. За разлика от чая, при който се използват само листата на билката, екстрактът в капсулите е извлечен от стъблата, листата и цветовете на ментата. Ефективността на добавките е подкрепена от множество изследвания, каквито липсват по отношение на чая. Друго основно предимство на капсулите е, че знаем точно колко ментово масло се съдържа във всяка доза.

Състав на капсулите:


Екстракт от мента 150 mg, дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Прием:


По една капсула дневно. 

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю