100% eco

Масло от конопено семе капсули 1000 мг – при кожни, сърдечни и дихателни проблеми, 60 капсули

(5 от 23 ревюта)
Цена: 22.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Маслото от конопено семе е добавка с множество ползи за здравето. Лечебните й качества варират от премахване на акне, през лечение на сърдечни заболявания до забавяне прогреса на рак и Алцхаймер. Многобройните си ползи маслото от конопено семе дължи на полиненаситените мастни кисели в състава си. Маслото от конопено семе е богато на Омега-6 и Омега-3 мастни кисели в съотношение 3:1, което е едно от най-добрите съчетания. Освен това е ценен източник на гама линоленова киселина (GLA). Притежава силни противовъзпалителни и антибактериални свойства.

За какво помага добавката?


⦁Облекчава болката при артрит– Тъй като е ценен източник на Омега-3 мастни киселини, маслото от конопено семе намалява възпалението и облекчава болката при пациенти, страдащи от артрит, множествена склероза и други възпалителни заболявания.

⦁Подкрепя здравето на сърцето –Перфектното съотношение на Омега-3 и Омега-6 мастните киселини подкрепя сърдечното здраве, регулира холестерола, намалява риска от появата на сърдечни проблеми.

⦁Подобрява здравето на кожата – Маслото от конопено семе подобряват цялостното здраве на кожата. Добавката е подходяща за лечение на акне, екзема, псориазис, лихен планус.

⦁Регулира хормоните, облекчава симптомите на ПМС и менопауза – Симптомите на предменструалния синдром при жените често са причинени от чувствителност към хормона пролактин, който се свързва с ниски нива на простагландин Е1 (PGE1).Съдържащата се в добавката гама линоленова киселина подпомага производството на PGE1. Високите нива на GLA са и причината, при жените, приемащи масло от конопено семе, симптомите и неразположенията по време на менопауза да бъдат в пъти по-ниски, в сравнение с останалите.

⦁Грижи се за здравето на простатата

⦁Подсилва имунитета

⦁Подобрява функцията на дихателната система – Добавката е ефикасен метод за лечение на инфекции на горните дихателни пътища. Заради силните си антибактериални свойства,маслото от конопено семе потиска активността на различни видове бактерии, включително Staphylococcus aureus, която причинява стафилококовата пневмония.

⦁Подобрява мозъчната функция – Добавката подобрява функцията на мозъка, намалява симптомите на тревожност и депресия, подобрява паметта.

⦁Потиска апетита – Маслото от конопено семе контролира по естествен начин апетита, най-вече намалява желанието за хапване на сладкиши.

⦁Подобрява храносмилането

⦁Заздравява косата – Маслото от конопено семе заздравява косъма, насърчава растежа на косата, връща еластичността и блясъка й.


Предимства на добавката:


⦁100% естествен продукт

⦁Оптимално съотношение на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини

⦁Без ГМО, изкуствени оцветители и консерванти

⦁Без съдържание на сол, нишесте, пшеница, царевица, глутен, лактоза, мая, млечни продукти

⦁Произведени във Великобритания, съгласно високите стандарти за качество и безопасност, гарантирани от законодателството и Агенцията по храните в Обединеното кралство

⦁Без странични действия

⦁Студено пресовано


Състава на капсулите:


Конопено семе, желатинова капсула, глицерол, вода.


Как се приема?


По една капсула два пъти дневно по време на хранене.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю