100% eco

Маки Бери (Maqui Berry) 2000 мг - мощен антиоксидант, контролира теглото, засилва имунитета - 60 таблетки

(5 от 26 ревюта)
Цена: 18.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Какво е Маки Бери?

Маки Бери е екзотичен, тъмно лилав плод, който расте в Южна Америка. В продължение на хиляди години местните индианци от Чипу Мапуче използват листата, стъблата и плодовете на растението като лекарствено средство. Днес Маки Бери е известен като „супер плод“ заради високото си съдържание на антиоксиданти и множеството ползи за здравето, включително контролиране на теглото и кръвната захар, намаляване на възпаленията, подобряване здравето на сърцето.

Ползи:


⦁Мощен антиоксидант – Добавката неутрализира свободните радикали и предпазва клетките от оксидативен стрес.
⦁Контролира теглото – Засилва метаболизма, потиска апетита и помага за по-бързото изгаряне на мазнините. За да накарате кантара да „работи“ във ваша полза не необходимо да спазвате специална диета.   Просто приемайте по 1 капсула дневно.
⦁Ако желаете може да включите леки физически упражнения. Всъщност добавките ще ви помогнат и по отношение на това, тъй като Маки Бери повишава енергията и издръжливостта, а това със сигурност ще   бъде от полза във фитнес залата.
⦁Засилва имунитета – Тъй като е мощен имуностимулатор, Маки Бери подкрепя организма в борбата с различни заболявания. Изключително ефективен при настинка и грип.
⦁Намалява риска от хронични заболявания, в това число сърдечни проблеми, диабет тип 2, артрит, белодробни заболявания, рак.
⦁Контролира нивата на холестерола - Мощните антиоксиданти в Маки Бери помагат за понижаване нивата на „лошия“ LDL холестерол в кръвта и намаляват риска от появата на сърдечни заболявания.
⦁Поддържа кръвната захар в норма – Доказано е, че добавката помага за регулиране на кръвната захар. Правени са изследвания при доброволци в преддиабетно състояния, при които е отчетено намаляване на кръвната захар.
⦁Поддържа здравето на очите
⦁Подобрява здравето на червата, като насърчава растежа на добри бактерии
⦁Предпазва кожата от преждевременно стареене

Защо Маки Бери на капсули?


Тъй като снабдяването с пресни плодове Маки Бери е доста трудно, може да се доверите изцяло на нашата хранителна добавка . Капсулите са лесни за прием, със 100% натурален състав и без никакви странични действия. Благоприятният им ефект ще усетите още след първите няколко дни.

Произведени във Великобритания.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю