100% eco

Екстракт Коензим Q10 за здравето на сърцето, мозъка, имунитета и кожата - 100 мг, 60 капсули

(5 от 36 ревюта)
Цена: 29.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Коензим Q10 е антиоксидант, който тялото произвежда по естествен начин. За да произвеждат енергия и да функционират, клетките ни се нуждаят от това съединение. С напредване на възрастта обаче, естествените нива на Коензим Q10 намаляват, а дефицитът му се свързва с различни здравословни проблеми като сърдечни заболявания,мозъчни разстройства, диабет и дори рак. Това е и причината добавките с Коензим Q10 да бъдат търсени десетилетия наред. Нещо повече – във времето те са се доказали като безценни помощници в подпомагането и поддържането на здравословните нива на енергия.

Какви са ползите от Коензим Q10?  

⦁ Подобрява здравето на сърцето: Коензим Q10 помага за лечението на специфични сърдечни състояния, като сърдечна недостатъчност и високо кръвно налягане , особено при по-възрастни хора. Доказан е и ефектът му при пациенти, прекарали някои видове сърдечни операции.
⦁ Укрепва имунитета
⦁ Бори се със стреса и умората
⦁ Подпомага мозъчните функции
⦁ Лекува главоболие и мигрена: Коензим Q10 играе поддържа митохондрите в клетките здрави, а това е и причината за благоприятното му действие при хора, страдащи от мигрена и главоболие.
⦁ Облекчава страничните ефекти на статините(лекарства за понижаване на холестерола): Облекчава страничните ефекти като мускулна слабост и болка, причинени от приема на статини.
⦁ Естествен антиоксидант 

Как да го приемам и има ли странични ефекти?
 
От 1 до 3 капсули дневно. Редица клинични тестове, направени във Великобритания доказват, че продуктът е напълно безвреден, лишен от негативни странични ефекти и в добро взаимодействие с много лекарства. Посъветвайте се с Вашия лекар, ако се налага да бъде съчетан с вече предписани медикаменти. Да не се приема от деца, бременни и кърмещи жени. 

Какво съдържат капсулите?
 
Коензим Q10 100mg, слънчогледово масло, силициев диоксид, желатин (от говеждо месо), глицерол, вода, черен железен оксид, червен железен оксид.

Произведено във Великобритания

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю