100% eco

Хром Пиколинат (Chromium Picolinate) 200mcg – Регулира теглото и кръвната захар

(4.9 от 12 ревюта)
Цена: 12.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Хром пиколинат е хранителна добавка, която осигурява на организма необходимото количество хром. Продуктът подобрява реакцията на организма към инсулин, понижава кръвната захар, помага за регулиране на теглото. Тъй като хромът не се абсорбира лесно, много хора страдат от липса на този минерал. Някои от най-честите симптоми при липса на хром могат да бъдат умора, безпокойство, проблеми с метаболизма, кръвното и холестерола, трудно зарастване на рани и т.н.

Ползи от добавката:


Отслабване
– Хром Пиколинатът засилва метаболизма, намалява апетита и елиминира симптома на „вълчия глад“. Той е една от т.нар. „добавки за спортисти“. Освен че увеличава издръжливостта, продуктът насърчава изгарянето на мазнини и в същото време спомага за увеличаване на мускулната маса. В съчетание с тренировъчна програма и правилен хранителен режим, ще се радвате на завидни резултати.

Понижава кръвната захар
- Хром пиколинатът понижава кръвната захар и стабилизира нивата на инсулин в кръвта. Добавките са ефективни и за намаляване наддаването на тегло и натрупването на мазнини при хора с диабет тип 2. Може да се приема като самостоятелна добавка, както и в комбинация с биотин.

Регулира холестерола
– Ежедневният прием на добавката понижава триглицеридите и „лошия“ LDL холестерол и в същото време повишава липопротеините с висока плътност („добрият HDL холестерол). Добавките намаляват нивата на мазнини в кръвта.


Състав:


Хром пиколинат 1.6mg, осигуряващ 200mcg; микрокристална целулоза; дикалциев фосфат, магнезиев стеарат; силициев диоксид


Дозиране и странични ефекти:


1-2 капсули дневно по време на хранене.

Няма данни за странични ефекти от добавките. Въпреки това е възможно да има някои лекарствени взаимодействия. Посъветвайте се с вашия лекар, дали добавката може да бъде съчетана с назначено медикаментозно лечение.

Не е предназначен за употреба от лица под 18 години.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю