100% eco

Хиалуронова киселина 50 mg - Подмладяваща терапия за здрава кожа, коса и стави - 60 капсули

(5 от 25 ревюта)
Цена: 25.55 лв 27.55 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Добавката на младостта! Така с няколко думи можем да опишем капсулите хиалуронова киселина. Клинично доказано е, че добавката връща младежкият вид на кожата, забавят стареенето, „съживяват“ косата и ставите. Продуктът е произведен във Великобритания, без съдържание на ГМО. За постигане на максимални резултати, препоръчваме добавката да бъде приемана за по-дълъг период от време.

Основни ползи:

Здрава и млада кожа

⦁Хидратира кожата
⦁Предпазва от появата на бръчки
⦁Бори се със зачервяванията и дерматити
⦁Изравнява тена
⦁Стимулира регенерацията на кожните клетки

Половината от хиалуроновата киселина в човешкото тяло се намира в кожата. Въпреки това с годините количеството й сериозно намалява. И причина далеч не е само естественият процес на остаряване. Влияние оказват и множество странични фактори като вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи, замърсяването, тютюневият дим и много други. Именно тогава на помощ идват хранителните добавки, които имат за цел да предотвратят този спад и да помогнат на кожата да бъде здрава, хидартирана и еластична. Хиалуронът помага за изглаждане на бръчките и изравняване на тена.

Здрави стави

⦁Облекчава ставните болки
⦁Поддържа костите добре смазани
⦁При остеоартрит

Хиалуроновата киселина е съставна част на синовиалната течност, която смазва ставите, което им позволява да се движат свободно и без болка. Освен че поддържат костите добре смазани, добавките помагат и за облекчаване симптомите на остеоартрит. Болките намаляват значително още след първия месец.

Здрава коса

⦁Възстановява еластичността на косата
⦁Задържа до 1000 пъти повече вода в косъма
⦁Предотвратява цъфтежа

Какво съдържат капсулите?

Хиалуронова киселина, микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат, силициев диоксид, хидроксипропил метилцелулоза, глицерин, карнауба восък.

Как се приемат?

По 1 капсула 2 пъти на ден с храна. Не превишавайте посочения дневен прием.
Не се препоръчват за деца, бременни и/или кърмещи жени.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю