100% eco

Грижа за ставите: 100 % органично масло от черен дроб на треска 1000 мг, 60 капсули

(4.8 от 15 ревюта)
Цена: 18.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Маслото от черен дроб на треска е добавка, която е естествен източник на важните Омега-3 мастни киселини EPA (ейкозапентаенова)- 120 mg и DHA (декозахексаенова) – 80 mg. Добавките са произведени във Великобритания и осигуряват 100% от необходимото количество Витамин А (800 mg) и Витамин Д (5mcg), както и 60% от дневното количество Витамин Е. Продуктът няма странични действия, а ползите му за организма са многобройни.

За какво са полезни добавките?


⦁Поддържат костите здрави – Заради високото си съдържание на Витамин Д, маслото от червен дроб на треска помага за поддържане здравето на костите. Добавките намаляват риска от свързаната с възрастта загуба на костна маса.
⦁Намаляват ставните болки
⦁Подобряват симптомите на ревматоиден артрит – Добавките са със силно противовъзпалително действие и помагат за значително намаляване на болката, сковаността и подуването, причинени от ревматоиден артрит.
⦁Намаляват риска от сърдечни заболявания – Омега -3 мастните киселини имат много ползи за сърцето, включително намаляване на глицеридите, понижаване на кръвното налягане, повишаване на добрия холестерол (HDL), намалява риска от образуване на плака в артериите.
⦁Поддържат здравето на очите – Доказано е, че съдържащите се в добавката Омега-3 мастните киселини и Витамин А поддържат здравето на очите и намаляват риска от развитие на глаукома и макулна дегенерация.
⦁Намаляват симптомите на тревожност и депресия
⦁Подпомагат лечението на стомашни проблеми, в т.ч. и язва на стомаха

Състав на добавките:


Масло от черен дроб на треска 1000mg, обвивка на капсулата (желатин, глицерин), Витамин А, Витамин Д, Витамин Е.

Дозировка:


По 1 капсула дневно.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю