100% eco

Глюкозамин + Хондроитин + MСM+ Витамин С за здрави стави и кости - 60 таблетки

(4.8 от 25 ревюта)
Цена: 22.55 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Глюкозамин в съчетание с хондроитин, МСМ (метилсулфонилметан) и Витамин С е хранителна добавка, предназначена за лечение на ставни заболявания. Продуктът е произведен във Великобритания под контрола на европейските стандарти за безопасност.

Защо глюкозамин?

Глюкозаминът е вещество, отговорно за правилното функциониране на ставите. Подпомага развитието и обновяването на хрущяла, грижи се за гъвкавостта на ставите. Въпреки че тялото само си го произвежда, с течение на годините концентрацията му в организма намалява, а това става причина за появата на ставни проблеми. Обикновено се приема под формата на хранителна добавка. Изключително ефективно е при лечение на остеоартрит.

Защо хондроитин?

Хондроитинът е компонент на хрущяла, който му помага да привлича и задържа вода. Също така поддържа еластичността на хрущяла и ставите и предотвратява тяхната скованост.

Какво е МСМ?

MСM (метилсулфонилметан, познат още като органична сяра) се съдържа в някои храни като месо, млечни продукти и зеленчуци. Да си го набавим по този начин обаче е много трудно, тъй като той се губи при обработката на храната. А МСМ е важен за организма, тъй като спомага за облекчаване на болката и възпалението, свързани с артрит, спортни наранявания и други ставни проблеми.Защо именно тази комбинация?Комбинирани по между си тези три съставки (глюкозамин, хондроитин, МСМ) заедно с антиоксиданта витамин С, известен със способността си да поддържа тъканите здрави, засилват действието си за да се превърнат в най-мощната добавка за лечение на ставни проблеми.

Какви са ползите на добавката?

⦁Подобрява подвижността на ставите
⦁Предотвратява и лекува ставни възпаления
⦁Против скованост
⦁Облекчава болката при остеоартрит
⦁По-бързо възстановяване при спортни травми


Състав на капсулите:

Активни съставки: Глюкозамин сулфат 500мг; Морски хондроитин сулфат (90%) 103 мг; MSM (метилсулфонилметан) 51 mg; Витамин С 60мг
Други съставки: микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, хипромелоза, поливинилов алкохол, титанов диоксид, полиетилен гликол, полидекстроза, талк

Как се приемат?

По 1 таблетка до 2 пъти на ден по време на хранене.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю