100% eco

Гинко билоба 3000 мг и корейски женшен 1000 мг - подобрява паметта и мозъчната дейност - 60 таблетки

(5 от 34 ревюта)
Цена: 21.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Гинко билобата и корейският женшен са едни от най-популярните билки в китайската народна медицина. Екстрактът от гинко билоба подобрява кръвообращението на мозъка и крайниците, подобрява паметта и мозъчната дейност, поддържа зрението и слуха. Това е една от най-употребяваните в световен мащаб билки. Корейският женшен пък е известен с ролята си на „адаптоген“.

За какво помага добавката?


Ободрява организма, подобрява издръжливостта, помага за по-лесното преодоляване на стреса и засилва имунната система.Съчетани помежду си двете билки се превръщат в мощен природен продукт който подобрява притока на кръв към мозъка и допринася за по-лесното усвояване на кислорода и хранителните вещества.
⦁Подобрява паметта
⦁Подобрява концентрацията
⦁Поддържа мозъчната функция
⦁Изостря вниманието
⦁Поддържа зрението и слуха
⦁Намалява безпокойството
⦁Увеличава енергията
⦁Подобрява качеството на съня
⦁Подобрява умствената работа
⦁Засилва имунитета

Какви са предимствата на добавката?


Произведени под строг контрол във Великобритания, добавките са напълно натурални. В хода на производствения процес екстрактите са пречистени и са отстранени всички потенциални токсини и чужди замърсители, за да се гарантира крайното съдържание на продукта. Всяка капсула съдържа 60 мг стандартизиран екстракт от гинко билоба и 40 мг стандартизиран екстракт от корейски женшен.

Какво сочат изследванията?


Изследване, направено сред 250 доброволци с нарушения на когнитивната функция, показва положителна промяна в състоянието само 14 дни след започване на приема от екстракт корейски женшен и гинко билоба. След третия месец се наблюдава значително подобрение.

Съдържание на добавките:


Гинко билоба 3000mg (50: 1 екстракт 60mg), корейски женшен 1000mg (25: 1 екстракт 40mg), дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Препоръчителен прием:


Приемайте 1-2 таблетки дневно.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю