100% eco

Гарциния Камбоджа (Garcinia Cambogia) 1000 мг - капсули за регулиране на теглото, 60 капсули

(5 от 7 ревюта)
Цена: 21.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Определена от диетолозите като „Светият граал на отслабването“, добавката Гарциния Камбоджа регулира теглото по естествен начин, при това без странични ефекти. Получава се от едноименния плод, който е с високо съдържание на хидроксицитратна киселина (HCA), която пък е отговорна за ползите в борбата с килограмите.


Как помага за отслабването?


⦁Намалява апетита – Добавката увеличава нивата на серотонин в кръвта, което води до естествено намаляване на апетита.
⦁Блокира производството на мазнини – Активните съставки инхибират ензим, наречен цитратна лиаза, който забавя производството на мазнини в тялото и намалява риска от наддаване на тегло.


Други ползи от добавката:


⦁Благоприятен ефект върху храносмилателната система: Намалява увреждането на вътрешната лигавица на храносмилателния тракт и също така предпазва от язва на стомаха.
⦁Антидиабетни ефекти: Поддържа кръвната захар в норма, намалява нивата на инсулин, намалява нивата на лептин, повишава чувствителността към инсулин.


Защо Гарциния Камбоджа?


За разлика от други продукти на пазара, нашата добавката Гарциния Камбоджа съдържа висок процент хидроксицитратна киселина, което я прави изключително ефективна. Продуктът е 100% органичен и отговарят на стандартите за качество и безопасност на FDA. Няма странични действия.


Ефективни ли са добавките?


Отзивите за продукта са впечатляващи. Приемащите го твърдят, че с помощта на капсулите са успели да се разделят с между 2 и 5 килограма само за месец. Обиколката на талията също е намаляла значително.


Съставки:


Гарциния Камбоджа цял плод 1000mg, малтодекстрин, вегетарианска обвивка на капсулата


Начин на употреба:


2 капсули дневно.За по-добри резултати, препоръчваме съчетание с балансиран начин на хранене и спорт (аеробни упражнения).

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю