100% eco

Епимедиум капсули за сексуална мощ (Horny Goat Weed - Разгонен Козел) - 1000 mg, 60 капсули

(5 от 41 ревюта)
Цена: 25.65 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Билката епимедиум (Horny Goat Weed) е известна в китайската народна медицина като мощен стимулант за подобряване на сексуалната мощ при мъжете. В Европа често я наричат „разгонен козел“, а в алтернативната медицина се използва като естествено средство за лечение на еректилна дисфункция. Богат на  фитоестрогени (икариин, дайдзеин, генистеин), които засилват притока на кръв, епимедиумът действа като при мъже, така и при жени.

Добавките от Bulgar Herbs са един от най-добрите продукти на европейския пазар с максимално съдържание на епимедиум. Произведени са във Великобритания и отговарят на всички стандарти за безопасност на ЕС. Не съдържат изкуствени оцветители и консерванти.


Основни ползи от добавките:

  • Повишава сексуалната активност както при мъжете, така и при жените

  • Подобрява ерекцията при мъжете
    Подобрява издръжливостта

  • Увеличава броят на сперматозоидите и плодовитостта

  • Силен афродизиак

  • Подобрява издръжливостта по време на силови тренировки

  • Подобрява паметта

  • Екстрактът от епимедиум има и други медицински свойства. Някои проучвания сочат, че приемът му подобрява костната плътност и има благоприятно действие при жените, преминали менопауза. Това се дължи на факта, че фитоестрогените, които се съдържат в билката до известна степен действат като хормона естроген.


Състав на добавката:

Екстракт от епимедиум, еквивалентен на 3500 мг изсушени листа, дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.


Дозировка:

1-2 капсули дневно.


Продуктът не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Да не се използва от бременни жени и кърмачки.


Ревюта (0 ревюта) Добави ревю