100% eco

Екстракт от гроздови семена 50 мг - мощен антиоксидант, регулира кръвното налягане - 60 капсули

(4.9 от 17 ревюта)
Цена: 18.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Екстрактът от гроздови семена е хранителна добавка с изцяло естествени съставки, произведена във Великобритания. Двата полезни компонента на екстракта са полифеноли и проантоцианидини. Полифенолите са мощни антиоксиданти, а проантоцианидините помагат да защитите целостта на кръвоносните съдове. Единственият източник на екстракта от гроздови семена се съдържа именно в семките на гроздето. Тъй като обаче повечето хора не ги консумират, за да се възползват от лечебната им сила трябва да си набавят чрез добавки.

Защо екстрактът от гроздови семена е необходим на тялото?


За да балансира нивата на свободните радикали, тялото се нуждае от антиоксиданти. Проантоцианидините, съдържащи се в семената пък защитават кръвоносните съдове и подобряват функцията на сърдечно-съдовата система.

Други ползи от добавката:


Добавките помагат за регулиране на кръвното налягане, за по-лесно преодоляване на умората и по-бързото зарастване на раните. Грижат се и за здравето на кожата, бъбреците и черния дроб.

Колко време е необходимо да се приема екстракта, за да се усетят ползите му?


В повечето случаи ефектът се установяват почти веднага. Добавката съумява да се справи с ниските нива на антиоксиданти и хипертония в рамките на по-малко от 24 часа. Продуктът няма странични действия и може да бъде приеман за дълъг период от време.

Предимства:


⦁Произведено във Великобритания
⦁Гарантирана чистота на добавката
⦁Без ГМО
⦁Гаранция за качество и безопасност

Може ли да се предозира?


Фактически това е невъзможно, тъй като полезните вещества остават в организма около 24 часа. И все пак препоръчителната дневна доза е 1-2 таблетки, приети по време на хранене.

Състав на добавката:


Екстракт от гроздови семена (95%) 50 mg, дикалциев фоспат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю