100% eco

Екстракт от Куркума и Черен пипер - засилва метаболизма, подпомага храносмилателната система – 1000мг, 60 капсули

(4.9 от 38 ревюта)
Цена: 20.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Куркумата и черният пипер са сред подправките, отличаващи се с изключителни ползи за организма. Когато са в съчетание по между си, активните им съставки (куркумин в куркумата) и пиперин (в черния пипер) засилват действията си и стават мощна комбинация за подпомагане лечението на различни здравословни проблеми.
Куркуминът е силен антиоксидант, известен със своите противовъзпалителни, антибактериални и противогъбични свойства. Един от най-големите му недостатъци обаче е, че не се абсорбира напълно в организма. Именно заради това тук на помощ идва пиперинът, който наред с противовъзпалителните си качества и помощ при облекчаване на гадене, главоболие и лошо храносмилане, засилва усвояването на куркумин с до 2000%.

За какво помагат добавките?


⦁Облекчаване на възпалението: Противовъзпалителните свойства на добавките са толкова силни, че могат да застанат редом до някои противовъзпалителни лекарства. Разликата е, че липсват неприятните странични ефекти.
⦁Засилва имунитета
⦁Подпомага храносмилателната система: Повишава активността на храносмилателните ензими, което помага на тялото да обработи по-лесно храната. Освен това помага за намаляване възпалението на червата.
⦁Засилва метаболизма: В съчетание с правилен хранителен режим, спомага за загубата на тегло.
⦁Възстановява черния дроб
⦁Подпомага ставите
⦁Облекчава болката при артрит
⦁Понижава риска от развитие на рак: Някои изследвания сочат, че куркуминът и пиперинът имат защитни ефекти срещу някои видове рак, включително на простата и на панкреаса.
⦁Защита на клетките от оксидативен стрес
⦁Подпомага дихателната и нервната система
⦁Поддържа еластичността на кожата

Защо да избера добавката?


Предимството на добавката е съдържанието на оптимална доза активни вещества.

Продуктът е произведен във Великобритания и е сертифициран по FDA в съответствие с изискванията по безопасност.


Ревюта (0 ревюта) Добави ревю