100% eco

Екстракт Гинко билоба за добра памет и кръвооросяване - 60 капсули

(5 от 13 ревюта)
Цена: 19.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Гинко билобата е едно от най-старите дървета, познато на човечеството. Листата му са богати на флавоноиди, които имат мощни антиоксидантни качества и терпеноиди, които спомагат за подобряване на циркулацията на кръвта чрез разширяване на кръвоносните съдове и намаляване на "лепкавостта" на тромбоцитите. Произведена във Великобритания, добавката е доказано ефективна за подобряване здравето на мозъка, както и за подпомагане лечението на някои други здравословни проблеми.

Ползи на продукта:


⦁Подобрява паметта и кръвооросяването – Прилага се с успех при състояния, свързани с намален приток на кръв към мозъка, включващи загуба на памет, виене на свят, затруднена концентрация, рязка промяна в настроението.
⦁Забавя развитието на Алцхаймер – Тъй като действа като антиоксидант, гинко билобата забавя развитието на болестта на Алцхаймер и някои други деменции.
⦁Намалява симптомите на тревожност – 4 седмици след започване на прием на добавката се наблюдава значително намаляване на симптомите на тревожност.
⦁Проблеми със зрението – Приеман в продължение на 6 месеца, екстрактът от гинко билоба подобрява цветното зрение при хора с увреждане на ретината, причинено от диабет. Приемана за по-дълъг период (около 12 месеца), добавката има положителен ефект и при хора, страдащи от глаукома.
⦁Болка в краката при ходене, свързана с лош приток на кръв (периферно съдово заболяване) –За подобрение на това състояние, препоръчваме добавката да бъде приемана най-малко 24 седмици

Състав на капсулите:


Стандартизиран екстракт от гинко билоба, малтодекстрин, целулоза, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат - от растителен произход, стеаринова киселина - от растителен произход.

Дозиране:


По 1 таблетка дневно с храна.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю