100% eco

Чист кофеин на таблетки – повишава енергията, подобрява концентрацията, засилва метаболизма

(5 от 34 ревюта)
Цена: 14.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Какво представляват кофеинът?

Ежедневно милиарди души по света започват деня си с доза кофеин, която най-често си набавят с кафето. Този природен стимулант е една от най-често използваните съставки в света. Съдържа се в семената, листата и плодовете на различни растения като кафе, какао, чай и др., а положителното му въздействие върху организма е обект на редица световни проучвания от векове наред. За благоприятния ефект на кофеина (приет под формата на чай) се говори още от 2737 г. пр.н.е. 


Какви са ползите от кофеина?


⦁Повишава енергията: стимулира мозъка и предотвратява появата на умора
⦁Подобрява настроението и мозъчната функция
⦁Подобрява концентрацията
⦁Засилва метаболизма и подпомага процеса на отслабване: Поради способността си да стимулира централната нервна система, кофеинът засилва метаболизма с до 11% и увеличава изгарянето на мазнини с до 13%.
⦁Защитава черния дроб: намалява риска от увреждане на черния дроб (цироза) с до 84 %
⦁Насърчава дълголетието: приемът на кофеин в умерени дози намалява риска от преждевременна смърт с до 30%, особено при жените и диабетиците
⦁Подпомага здравето на червата: Кофеинът увеличава количеството и активността на полезните чревни бактерии.
⦁Намалява риска от МС: Редица световни изследвания сочат, че при хората, приемащи кофеин, рискът от появата на множествена склероза е с 30% по-малък в сравнение с тези, които го избягват. 
⦁Предотвратява подаграта: Консумацията на напитки и храни, съдържащи кофеин намалява риска от развитие на подагра с 40% при мъжете и 57% при женитe.
⦁Намалява риска от рак: Приемайки между 200 мг и 400 мг кофеин дневно, намаляваме вероятността от появата на рак на черния дроб с до 64%. Рискът от рак на дебелото черво пък намалява с до 38%.
⦁Защитава кожата: Вероятността да се разболеем от рак на кожата ее понижава с около 20%. 


Какви са предимствата на таблетките?


⦁100% натурални
⦁Лесни за прием
⦁Без ГМО
⦁Без странични ефекти
⦁Клинично тествани

Състав на таблетките:


100% чист кофеин, дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат 


Дозировка:


1-2 таблетки на ден, със задължителна 3-4 часова пауза между приемите.


Внимание!


Приемът на кофеин в умерени дози има положително въздействие и при мъжете, и при жените. Прекомерната му употреба обаче може да доведе до нежелани ефекти.  Препоръчителната доза кофеин е 400 мл. дневно. Максималната доза за деня не бива да надвишава 1600 мг.


Взаимодействие на кофеина с лекарства:


Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате някакви лекарства. Да се използва с повишено внимание и под наблюдението на лекар при хора, страдащи от хипертония, сърдечна аритмия, тежки чернодробни и бъбречни заболявания, тревожност, панически атаки,стомашни язви, прекаран наскоро инсулт или инфаркт. Не се препоръчва за бременни жени или кърмачки. 


Таблетките не са заместител на съня и балансираното хранене!

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю