100% eco

Червено цвекло капсули за детоксикация, високо кръвно, черен дроб - 3750мг 60 капсули

(4.8 от 8 ревюта)
Цена: 27.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Богато на витамини и минерали, червеното цвекло е от онези суперхрани, които помагат на организма да се пребори с редица здравословни проблеми. Освен в натурален вид се среща и под формата на различни хранителни добавки.

Нашата добавка е единствената на пазара с максимална концентрация екстракт червено цвекло – 3750 мг. Напълно натурална добавка, без ГМО и изкуствени вещества. Лесни за поглъщане капсули, произведени във Великобритания и сертифицирани по международните стандарти на за безопасност.

Ползи на капсулите червено цвекло:

⦁Детоксикация
⦁Повишаване на атлетичните показатели – Заради високото си съдържание на нитрати и беталаини, добавките с червено цвекло подобряват атлетичните показатели като увеличават притока на кръв и кислород в мускулите. Изследване, публикувано в Nutrients през февруари 2014 г., доказва, че плувците, които приемат червено цвекло се представят по-добре и използват в пъти по-малко енергия в сравнение с останалите.
⦁Понижаване нивата на триглицеридите в кръвта
⦁Намаляване на кръвното налягане - Цвеклото съдържа големи количества нитрати, които тялото преобразува в азотен оксид. Това съединение разширява кръвоносните съдове, подобрява притока на кръв и понижава общото кръвно налягане. Намалява риска от сърдечни заболявания и инсулт.
⦁Защитава черния дроб – Богати на антиоксиданти, витамин А , витамин В-6 и желязо, добавките предпазват черния дроб от възпаление и оксидативен стрес, като същевременно засилват способността му да отстранява токсините от тялото.
⦁Предпазва от желязодефицитна анемия
⦁Подпомага храносмилането – Заради високото си съдържание на фибри, червеното цвекло подпомага храносмилателния процес и облекчава храносмилателни проблеми като запек.
⦁Намалява възпалението - Сокът от цвекло съдържа противовъзпалителни съединения, наречени беталаини. При хората, приемащи червено цвекло, активността на възпалителните ензими намалява с 32 %
⦁Подпомага мозъчната функция – Нитратите подобряват притока на кръв към мозъка. Някои проучвания сочат, че приемът на цвекло има положителен ефект при хора, страдащи от Алцхаймер.
⦁Насърчава отслабването

Съставки:
Екстракт от цвекло (5: 1) 750mg капсула = 3750mg, микрокристална целулоза, капсула от желатин, магнезиев стеарат.

Дозировка:
По 1 капсула два пъти на ден преди или след хранене.

Произведено във Велокобритания

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю