100% eco

Червена боровинка 5000 мг + Витамин С - подпомага функционирането на пикочно-половата система - 60 таблетки

(5 от 23 ревюта)
Цена: 18.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

В алтернативната медицина червената боровинка се прилага за лечение и предотвратяване на пикочни инфекции. Богата на полифеноли и антиоксиданти, добавката спомага за поддържане здравето на пикочния мехур и пикочните пътища. Продуктът е обогатен с Витамин С, който засилва действието на червената боровинка и в същото време укрепва имунитета.

Ползи от добавката:

⦁Предотвратява инфекции на пикочните пътища – Добавките са ефективен начин за справяне с често повтарящи се инфекции на пикочните пътища. Червените боровинки съдържат съединения, наречени проантоцианидини, които пречат на бактериите да се прикрепят към лигавицата на уретрата и пикочния мехур.
⦁Елиминира симптоми като болка и парене при уриниране
⦁Намалява риска от появата на камъни в бъбреците
⦁Подобрява симптомите на доброкачествена хиперплазия на простата (ДХП) –Установено е, че приемът на червена боровинка в продължение на 6 месеца помага за облекчаване на трудно уриниране и намалява нивата на някои маркери, свързани с ДХП.
⦁Подобрява здравето на сърцето – Добавките намаляват риска от сърдечни заболявания като повишават „добрия“ HDL холестерол, намаляват възпалението и предотвратяват окисляването на холестерола.
⦁Повишава имунитета: Продуктът укрепва имунитета и намалява някои от симптомите на грип и настинка.
⦁Защита срещу язви на стомаха
⦁Контролира кръвната захар: При хората, страдащи от диабет, добавките имат и друг положителен ефект – намаляване нивата на кръвната захар.

Съставки:


Екстракт от червена боровинка 5000мг, Витамин С, целулоза, малтодекстрин, магнезиев стеарат

Дозировка:


По две таблетки дневно.

Добавките са с изцяло натурални съставки.


Произведени под строг контрол на качеството във Великобритания.

Ревюта (0 ревюта) Добави ревю