100% eco

Био Ашваганда за силен имунитет, сексуална активност, добра памет, нормални нива на захарта - 1000 мг, 90 капсули

(5 от 38 ревюта)
Цена: 29.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Капсулите VitaCloud Organic Ashwagandha спомагат за подобряване на енергийните нива, поддържа здравето на митохондриите, има мощни антиоксидантни свойства, така че да защитава клетките от увреждания, причинени от свободните радикали и подобрява устойчивостта на организма срещу различни заболявания, като увеличава драстично клетъчно-медиирания имунитет.

Ашваганда е билка, използвана в Аюрведа, традиционното лекарство на Индия. Коренът му има конска миризма (на санскрит ашва означава „кон“, а ганда означава „мирис“) и се казва, че придава сила и мъдрост на кон. Билката се нарича още индийски женшен или зимна череша. Аюрведичният лек използва билки, специални диети и други естествени практики като лечение за различни състояния.

Капсулите VitaCloud Organic Ashwagandha работят като естествен усилвател на енергия и повишават физическата издръжливост. Установено е, че капсулата Ashwagandha е полезна за подобряване на мускулната сила на долните крайници и спомага за възстановяване на слабостта. Той повишава енергийното ниво и подобрява цялостното здраве.


Как действа:

Стероидните алкалоиди и лактони са активните съставки на органичните капсули Ashwagandha от VitaCloud. Капсулата Ashwagandha засилва активността на азотния оксид синтатаза на макрофагите, което от своя страна увеличава микробната сила на убиване на тези имунни клетки (Free Radicals), като по този начин засилва клетъчно медиирания имунен отговор.


Как да използвате:

Препоръчва се само за възрастни! При ежедневна употреба, по 2 капсули на ден (една капсула след закуска и една след вечеря). Моля, консултирайте се с вашия лекар, преди да използвате този продукт, ако сте бременна или кърмите.

Ползи:

- Подобряване функцията на щитовидната жлеза

- Преодоляване на надбъбречната умора

- Намаляване нивата на тревожност и стрес

- Подобряване на депресивни състояния

- Балансиране нивата на кръвната захар

- Подпомага концентрацията и подобрява способността за запаметяване

- Намалява възпалението и стимулира имунитета

- Повишава енергията и издръжливостта, способства за увеличаване на мускулната маса

- Повишава нивата на хормона на щастието (серотонин)

- Подобрява сексуалната функция и плодовитостта


За продукта:

Органичните капсули Ashwagandha от VitaCloud увеличават активността на естествените клетки убийци, които са имунни клетки, които се борят с инфекцията и ви помагат да останете здрави. Освен това оказва положително влияние върху нервно-мускулната координация.

Продуктът е изключително подходящ за приемане през зимния сезон.


Ревюта (0 ревюта) Добави ревю