100% eco

Африканско манго - регулира кръвната захар и намалява лошия холестерол - 1200 мг, 60 таблетки

(5 от 10 ревюта)
Цена: 18.95 лв
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА
09:00 - 18:00 от Понеделник до Петък

Описание

Една от причините африканското манго да добие толкова голяма популярност през последните години е доказаната му полза в борбата с килограмите. Редица проучвания сочат, че екстрактът, добит от семената му насърчава загубата на тегло, като потиска апетита и ускорява метабо.лизма. Също така предотвратява натрупването на мазнини, регулиране нивата на кръвната захар и холестерола, стимулират кръвообращението и подобряват цялостното здраве на сърдечно-съдовата система.

Какво да очаквам от добавката?


⦁Ускоряване на метаболизма
⦁Намаляване на апетита
⦁Регулиране на теглото
⦁Намаляване размера на талията
⦁Намаляване на „лошия“ холестерол
⦁Регулиране на кръвната захар
⦁Подобрява здравето на червата

На какво се дължи ефекта?


Екстрактът от семена от африканско манго потиска производството на мазнини чрез намаляване активността на протеина PPARγ , който насърчава наддаването на тегло. Освен това увеличава нивата на протеиновия хормон адипонектин , участващ в разграждането на мазнините.

Проучване, направено сред 120 души със затлъстяване отбелязва, че за 10-седмичен прием на екстракт африканско манго, участниците са успели да загубят средно 6,3% от телесните си мазнини, а обиколката на талията е намаляла средно с 16.2%, при това без да се придържат към хранителен режим. В друго изследване, доброволците са съчетавали приема на добавките с физически упражнения. При тях за 4 седмици средната загуба на телесни мазнини е над 20%.

Съдържание на капсулите:


Африканско манго (10: 1), осигуряващо 1200mg микрокристална целулоза, магнезиев стерат, силициев диоксид

Прием:


Препоръчителният дневен прием е от 2 до 4 таблетки половин час преди хранене.

Кога да очаквам резултати?


Първите положителни резултати се забелязват две седмици след започване на приема на добавката. За значително намаляване на теглото и размера на талията е необходимо да бъдат приемани най-малко 10 седмици. За постигане на трайни резултати,препоръчваме добавките африканско манго да бъдат съчетани с балансиран режим на хранене и умерена физическа активност.

Произведено във Великобритания 


Ревюта (0 ревюта) Добави ревю