100% eco

Невролакс – билковата комбинация, която бори стреса и депресията

Стресът е състояние на психическо или емоционално напрежение, породено от неблагоприятни обстоятелства. В един или друг момент от живота си повечето хора се сблъскват с него. Над 30% от възрастните хора живеят в твърде голям стрес,който е свързан с дълъг списък от физически и психически симптоми, включително главоболие, спадане на имунитета, а от там и често боледуване, акне, липса на енергия и безсъние, тревожност, депресия, промяна в апетита (обикновено неконтролируем прием на храна), храносмилателни проблеми,ниско либидо, ускорен пулс, изпотяване.

А всъщност да се противодейства на стреса по естествен начин не е трудно. За помощ в тази „битка“ може да разчитате на билковата добавка „Невролакс“. Съставът на продукта е изцяло натурален, включващ жълт кантарион, лайка, хмел, мента, валериана, маточина, риган, шипка, люта чушка и инулин. Съчетани за да действат комплексно и да засилват ефекта си, тези билки подпомагат функционирането на нервната система.

Освен че действа успокояващо, подобрява качеството на съня и елиминира симптомите на стреса, „Невролакс“ се прилага с успех и в лечението на някои заболявания на нервната система, в това число невроза, епилепсия, депресия, апатия и панически атаки. Продуктът е подходящ и за хора, подложени на интензивно умствено напрежение.

Как се приема „Невролакс“ и има ли странични ефекти?


В зависимост от симптомите и състоянието, „Невролакс“ се приема от 3 до 6 таблетки на ден. Тъй като продуктът е изцяло билков, за да подействат лечебните растения са необходими няколко дни. Обикновено благоприятният им ефект се усеща след 3-4 ден. За да позволим на организма да натрупа от полезните свойства на билките, препоръчваме добавката да се пие за по-дълъг период (2-4 месеца). По този начин се гарантират най-добри резултати.

Друго основно предимство на „Невролакс“ е липсата на странични ефекти. За разлика от медикаментите, с които конвенционалната медицина лекува стрес, тревожност, депресия, панически атаки и други проблеми на нервната система, тук липсват всякакви вредни химикали, които биха могли да доведат до неприятни странични ефекти.