100% eco

Маки Бери (Maqui Berry) – Топ 8 ползи от приема на добавката

Извоювали си статут на „супер храна“, плодовете Маки Бери (Maqui Berry) стават все по-търсени в световен мащаб. Надарени със силни антиоксидантни, противовъзпалителни и антивирусни свойства, плодовете могат да се намерят и в България. Под формата на хранителна добавка със 100% натурален състав Маки Бери се предлага на българския пазар от Bulgar Herbs. Произведен по специална технология във Великобритания,гарантираща, запазване на всички лечебни свойства, продуктът е напълно безопасен и без странични действия.

За какво помага добавката?

Поддържа младежкия вид на кожата
– Тъй като плодовете са пълни с антиоксиданти, те се превръщат в един от най-мощните естествени методи за борба със стареенето. Редовният прием на добавката помага за изглаждане на фините бръчки, подхранва клетките и поддържа младежкия вид на кожата.

Засилва имунитета
– Освен за подобряване защитните сили на организма, добавката е изключително подходяща при лечението на грип, настинки и респираторни проблеми.

Подпомага храносмилането
– Добавката улеснява храносмилането и помага за елиминиране на някои от най-често срещаните храносмилателни проблеми – подут стомах, киселини и др.

Подпомага процеса на отслабване
– Маки Бери засилват метаболизма по естествен начин и помагат за ограничаване производството на мастни клетки.

При бъбречни проблеми
- Антиоксидантите, присъстващи в плода, подобряват работата на бъбреците, като помагат на тялото да изхвърли токсините.

Поддържа холестерола в норма
- Маки Бери п контролира нивото на холестерола в кръвта, като по този начин намалява риска от появата на редица сърдечно-съдови проблеми.

Намалява болката при артрит
– Плодът е със силни противовъзпалителни качества, поради което е в състояние да намали възпалението и да облекчи болката при хора, страдащи от артрит.

Подпомага лечението на диабет
– Добавката притежава и антидиабетни свойства. Проучванията показват, че Маки Бери подобрява баланса на глюкозата в кръвта.


Внимание! Продуктът не е подходящ за хора с алергии към горските плодове.