100% eco

Как да лекуваме разширени вени в домашни условия

Разширените вени са проблем за 20% от възрастното население в света. Те често причиняват болка, сърбеж, подуване и дискомфорт. И макар да има медицински процедури за отстраняването им, много хора предпочитат да ги лекуват в домашни условия.

Физическата активност е чудесна първа стъпка от домашния план за лечение на разширени вени. Движението помага за по-добрата циркулация на кръвта. Разходки сред природата, колоездене, йога и плуване са малка част от нещата, които подобряват кръвния поток и не изискват кой знае какви усилия.

Някои храни също могат да бъдат полезни за подобряване на състоянието. Сред тях са богатите на фибри храни (пълнозърнести и бобови, ядки, домати, броколи, моркови, авокадо, лук и др.), тези с високо съдържание на калий (кисело мляко, бадеми, риба, картофи, зелени листни зеленчуци, пиле и т.н), както и храните с високо съдържание на флавоноиди (лук, чесън, спанак, ягоди, череши, ябълки, како, грозде, цитрусови плодове).

Доказали своята ефективност в борбата с венозната недостатъчност и разширените вени са и някои български билки –глог, коприва, конски кестен, здравец, лайка, гръмотрън, шипка, глухарче, лозови листа и др. В удобен за прием вариант, лечебната сила на тези билки е събрана в био добавките „Веинтол“. Таблетките укрепват слабите кръвоносни съдове и капиляри, които често са предвестник на разширени вени, подобряват притока на кръв към крайниците и елиминират някои от най-честите симптоми – дискомфорт, тежест, умора, подуване на прасците и глезените.

„Веинтол“
е подходящ за лечение на всички заболявания на венозните кръвоносни съдове, в т.ч. тромбофлебит, флебит, възпаления на вените, разширени вени. Билковите таблетки могат да бъдат приемани самостоятелно или в комбинация с назначени лекарствени медикаменти. Освен че подобрява циркулацията на кръвта, „Веинтол“ подпомага и чернодробната функция, а това е особено важно за постигането на добри резултати. В комбинация с увеличаване на физическата активност и промяна в начина на хранене, добавката ще ви помогне да забравите за болезнените разширените вени много по-бързо, отколкото сте очаквали.

Поръчайте „Веинтол“ от ТУК